• Zondag 18 augustus
  • Daguitstap Bobbejaanland
  • tickets via ons : 30€
  • afspraak ingang park om 10.00h

Zondag 17/04/2021 Zwangere zus

Mijn zus is al een hele tijd zwanger, aangezien haar iets oudere leeftijd duurt dat allemaal ook iets langer e. Ze is al zwanger van 13 maart 2020 ????


Zondag 28/02/2021 Proper meisje

Ik ben niet slordig, ik heb gewoon een grotere chaostolerantie.


Donderdag 25/02/2021 Eetgewoontes

Ik probeerde laatst mijn eetgewoontes te veranderen.
Maar chips eten met mes en vork is haast niet te doen.


woensdag 23/12/2020 waar gebeur feitje

Ik was met kerst bij mijn schoonouders en mijn neef bracht zijn nieuwe vriendin mee. We aten uitgebreid en hadden cadeaus voor elkaar. Om een of andere duistere reden had die nieuwe vriendin van mijn neef, die mij nauwelijks kende en voor het eerst bij mijn schoonouders te gast was, mij een vibrator voor kerst gegeven. EEN VIBRATOR! Ik deed alsof ik niet wist wat het was, lachte zenuwachtig en stopte het ding weg voordat mijn schoonouders het zagen.


Maandag 09/11/2020 Verloren Gescheten

Heb me vandaag verloren gescheten, vind nu de weg maar eens terug.


Maandag 20/07/2020 Kandidaat minister ???

Ik zit te denken om me kandidaat te stellen als minister van ongedane zaken, denk dak dan veel werk ga hebben!!!


Vrijdag 12/06/2020 KNUFFEL VERBOD

Nu weten we waarom er een knuffelverbod is, Maggie De Block kan niet geknuffeld worden ze is te breed, dus mag er dan niemand meer geknuffeld worden.


Woensdag 10/06/2020 Horica weer open.

Sinds maandag zijn de cafeetjes weer open, na een hele periode van droog staan zijn er bepaalden goed stevig ingevlogen,met de nodige complicaties van dien en hier en daar wat vloerknuffellaars is de avond globaal gezien rustig verlopen.

nu ja hier en daar een bubbel van 50 man moest kunnen, we zullen over 14 dagen wel eens horen.


Zaterdag 23/05/2020 HOFDAME JESSICA

Heb vernomen dat als de Hofdame van Prins van Staden Jessica Demeester een glaasje drinkt, dat ze in verdiepingen zakt en meestal een dweil nodig heeft, al een geluk dat er een lift is om terug te keren.

#Josianneke #CRS #hofdamedrinkt


Vrijdag 22/05/2020 Joeri Deprez

heb vernomen van de journalist van Kerk en Leven dat onze schepen Joeri Deprez tegenwoordig zelf de missdiensten zal doen.Omdat hij thuis niks te zeggen heeft zal hij het daar maar gaan zeggen.

#Josianneke #CRS #Joeri Deprez #Kerkenleven


Woensdag 20/05/2020 Steelpannen

70 dagen quarantaine

Vandaag in de colroyt 40 pannen gestolen!
Er stond een bordje STEELPANNEN bij.

#Josianneke #CRS #STEELPANNEN


'

Maandag 18/05/2020 Vanhorenzeggen

68 dagen quarantaine

Heb ik dat nu goed gehoord?

Naar verluid zou de Burgemeester van Staden Francesco Vanderjeugd een oogje hebben op de Prins van Staden 2020 NK-CN Jens Haccour. Volgens de voorzitter é van de Carnavalraad Staden Peter Bervoets

#Josianneke #CRS #Vanhorenzeggen

'

'

Zondag 17/05/2020 Regenboogvlag

67 dagen quarantaine

Wist je dat mensen met 2 gezichten een voordeel hebben.
Ze hebben maar 1 mondmasker nodig!!!

 Wist je dat er vandaag een regenboogvlag aan het stadhuis hangt van Staden,Zou de burgemeester Francesco Vanderjeugd nu toch kleur beginnen bekennen, of verstopt hij zich nog achter zen beugel.

 #Josianneke #CRS #Regenboog #Francesco Vanderjeugd

'

'

Maandag 11/05/2020 ex

61 dagen quarantaine

Weet je niet alle exen zijn slecht,ik bedoel maar kijk naar mij,ik ben ook iemands ex.

Nu ja mijn ex diene van voor mijne Gerard, de ex van ervoor was net als de Titanic het begon allemaal heel mooi en leuk maar eindigde als een ramp.

Nu ja weet je door dat virus is mijn seksleven verdubbeld, vroeger was het niks nu is het 2 keer niks.

 

#Josianneke #CRS #ex

'

Zaterdag 09/05/2020 Regenboogprins/Burgemeester Francesco Vanderjeugd

59 dagen corona

Gisteren was onze kandidaat Regenboog Prins van België 2020 Nic Pycke te gast bij radio CRS. Ondertussen is het gebeuren moeten annuleren en verschoven naar komend jaar dus 2021. Nu zat ik zo stil bij mezelf te denken. Ma ge weet ik kan niet zwijgen e. "Zou dit niks zijn voor onze Burgervader Francesco Vanderjeugd, hij weet toch nog niet echt of hij voor de vrouwtjes of de mannekes is!"

 

Wat denk je Francesco Vanderjeugd?
#Josianneke #CRS #Staden #Francesco Vanderjeugd


Vrijdag 08/05/2020 Verandering
56 dagen quarantaine

Vandaag eens iets anders doen voor de verandering.
We blijven gezellig thuis vandaag!!!


Donderdag 07/05/2020 Anderhalve Meter
55 dagen Quarantaine

Vorig jaar zo rond deze perioden was ik in Reet, op de wandel met men hondjes Pink & Floyd. Nu moet het lukken bots ik daar op een man,Ik vroeg " Waar wonen jij en hoe heet je?" Hij antwoordde: Ik kom uit Reet en men naam is Bill Spleet,

 

Probeer je dan maar eens serieus te houden e


Woensdag 06/05/2020 Anderhalve Meter
54 dagen Quarantaine

Straks mogen we terug gaan winkelen, mij niet gezien hoor als je denkt dat Josianneke Van Staden daar gaat staan aanschuiven voor een zomertunetje. Neen 1.5 meter afstand is goed. Mijn Rols-Royce met mijne memo in dan mezelf met me hondjes gevolgd door men achter-façade,das opzich al 1.5 meter haha.


Maandag 04/05/2020 Onderbroeken

52 dagen quarantaine

Ik heb vanmorgen men onderbroeken terug binnen gehaald, was gisteren maar frisjes hoor,ze hingen in de studio van RadioCRS.


Zondag 03/05/2020 Dementie?

Ik was vandaag aan het bellen naar een heel goeie vriendin van mij.Nu ja terwijl ik aan praten was met men vriendin, dacht ik bij mezelf ik moet nog eens kijken op men gsm, dus ik maar zoeken achter men gsm!!! Je moet het maar eens meemaken e.


Zaterdag 02/05/2020 Respect 

wist je dat als je nu naar de winkel gaat,er geen één mens je voor de voeten loopt.Ligt dat nu aan mij of hebben mensen ineens toch Respect voor anderen???

 

Ma ja ik heb toch liever dat ge me voor de voeten loopt ze


Vrijdag 01/05/2020 Schoonmoeder

Had ik vandaag nog mijn schoonmoeder gehad, zou ik haar wijs maken dat de COVID-19 Maatregelen nog geldig zijn tot eind 2030.


Donderdag 30/04/2020 Bedankt Peter Bervoets 

Vandaag zullen de eerste mulleslunsen (mondmaskers) verdeeld worden hier te Staden. Peter Bervoets Voorzitter van Carnavalraad Staden zal meehelpen als vrijwilliger.Ook een woordje van dank naar onze Burgervader Francesco Vanderjeugd voor het mede mogelijk maken hiervan.


Woensdag 29/04/2020 Prins Jenske/Prins Bart

Ze vertelden mij dat Prins Jens Haccour Van Staden 2020 nog een drogere Prins is als Prins Bart Degroote Van Staden 2019. 't Gaat eens goed moeten regenen denk ik!!!


Dinsdag 28/04/2020 Jan Prenzie

Vandaag op men dagelijkse wandeling, met men hondjes, hab ik iets meegemaakt. Ter hoogte van drankenhandel Prenzie. Wist je trouwens dat Jan Prinzie de orde van verdienste heeft mogen ontvangen van de Carnavalraad Staden. Nu ja waar waren we? ja er kwam daar een zwerm bijen aangevlogen. Dat treft De carnavalraad Staden had voorbije seizoen ook bijen op hun wagen staan. nu ja die bijen vlogen recht op de Politieman die daar verkeer aan het regelen was, de politie floot op zen fluit en zei tegen de bijen elk 1m50 uit elkaar. Waarop een bij zei en jij mag hier niet zijn dit is niet essentieel.


Maandag 27/04/2020 Chris Verhaeghe 

Er werd mij in de oor gefluisterd dat onze schepen Chris Verhaeghe in een vorig leven wel eens een TRACTOR zou geweest zijn. 


Zondag 26/04/2020 Schepen Gwendolyn Vandermeersch

Heb van horen zeggen dat onze schepen Gwendolyn Vandermeersch nu tijdens de CORONA veel minder actief is op sociale media dan anders.Zou ze nu wel interesse hebben in wat ze doet?


Zaterdag 25/04/2020 Burgemeester/grondverf

Deze morgen ga ik zoals gewoonlijk mijn ochtendwandeling doen met men hondjes, dit maal richting centrum van Staden. Was me dat daar stil, ik liep net rond in Doel gene mens te bespeuren, tot ik voorbij Ziezo passeerde. er stond daar een meters hoge ladder met op de grond een pot verf en op de lader niemand anders dan onze burgervader Francesco. Na 10 minuten begon men nek pijn te doen, hij ging dus constant op en neer. Ieder keer hij beneden was dopte hij in de verf en terug naar boven stukje schilderen, dit zo constant tot hij benden was om zen ladder op te schuiven. Ik sprak hem aan "Waarom ga je zo constant op en neer?". Zijn antwoord was kortweg "Het is GRONDVERF"


Vrijdag 24/04/2020 Een tijdje terug bij de gynaecoloog 

‘Op een zijafdeling van de afdeling gynaecologie, komt een bezoekster vragen of dit de afdeling is waar ze “cutturages” doen… Probeer dan maar eens niet te lachen… Een andere vraag die ik er hoorde: “Word je hier van binnen schoongemaakt?”


Donderdag 23/04/2020 Slaapwel

Josianeke gaat nooit slapen, op de dag dat ze opstaat. Bij deze SLAAPWEL.


Woensdag 22/04/2020 Verschoten

Ik verschoot men een ongelijk toen ik deze morgen men brievenbus opende, er zat een olifant die roos uitsloeg in men frigo,ik belde de dierenbescherming.weet je wat die me vertelden.... "KIJK EENS GOED JE STAAT VOOR DE SPIEGEL IN JE PIJAMA"


Dinsdag 21/04/2020 Niks doen

Ik heb vandaag besloten om eens niks te doen, het lastige aan de zaak is; Je weet nooit op voorhand wanneer je klaar bent! of jij wel misschien?


Maandag 20/04/2020 druk, druk, druk!

Gezien mijn overvolle agenda, heb ik helaas geen tijd om me te haasten.


Zondag 19/04/2020 vroeger op het werk

‘Ik werkte op de afd. pg en daar waren we gewend na het eten een stukje uit de bijbel te lezen. Ik vroeg om stilte om te lezen. Een bewoonster zei: “Dat hoeft niet hoor, we zijn het toch weer zo vergeten.”